Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Wisseling wacht bestuurders Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie

Het bestuur van Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie wisselt gedeeltelijk van wacht. Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 23 juni 2020 trad bestuurslid Lilian Tham officieel aan als nieuwe bestuursvoorzitter, en stelden Ramón Lindauer en Marco Bottelier zich voor als nieuwe bestuursleden.
Close up portrait of a sad little boy

De nieuwe bestuurders treden in de voetsporen van oud-voorzitter en -secretaris Jan Buitelaar en Robert Vermeiren, die 23 juni afschei namen van het bestuur.

Het Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie is een duurzaam kennisnetwerk, dat in de kern bestaat als een vereniging met leden. De leden zijn organisaties voor specialistische hulp aan jeugdigen met ernstige psychische problemen. Het bestuur van de verening bestaat uit vijf leden; voorzitter Lilian Tham, penningmeester Caroline Schipper en bestuursleden Lieke van Domburgh, Marco Bottelier en Ramón Lindauer.

De bestuursleden vertegenwoordigen de deelnemende organisaties. Het bestuur vergadert vier maal per jaar. De Algemene Ledenvergadering is het hoogste orgaan in de vereniging.

Bron: Kenniscentrum-kjp.nl