Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Wij zoeken: redactielid voor coördinatie van recensies

De redactie van Kind en Adolescent Praktijk is op zoek naar een nieuw redactielid die de coördinatie van boekenrecensies op zich wil nemen en daarbij verantwoordelijk wordt voor de invulling van de vaste rubriek 'Gezien en gelezen'.

Denk hierbij ook aan relevante documentaires, films en podcasts die interessant kunnen zijn voor de lezers van het tijdschrift.

Kind en Adolescent Praktijk is het vaktijdschrift voor (ortho)pedagogen, psychiaters en psychologen werkzaam binnen de Jeugd-ggz en verschijnt 4 x per jaar

Heb je interesse, affiniteit en kennis op het gebied van Jeugd ggz, vind je het leuk om bij te houden wat er zoal verschijnt aan boeken enzovoort en heb je ervaring met het schrijven en/of beoordelen van recensies, dan komen wij graag met je in contact.

We werken met een poule aan recensenten, de coördinator onderhoudt het contact met de recensenten en zorgt ervoor dat er voor elk nummer voldoende recensies worden aangeleverd (ongeveer 4 per nummer).

We bieden je een plek binnen ons enthousiaste redactieteam, waar veel ruimte is voor creatieve ideeën om ons tijdschrift nog beter en mooier te maken, zowel op papier als online.

Als je denkt dat deze werkzaamheden passen bij jouw mogelijkheden, neem dan contact met ons op. Dat kan met Marike Serra, hoofdredacteur of met Truska Bast, eindredacteur Kind en Adolescent Praktijk.

Bekijk de rubriek Gezien en gelezen >