Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Wij zoeken: Een enthousiast lid voor ons redactieteam

Helaas, deze vacature is niet meer actief  

Kind en Adolescent Praktijk is een vaktijdschrift voor (ortho)pedagogen, psychiaters en psychologen werkzaam binnen de Jeugd ggz. We publiceren artikelen die goed zijn onderbouwd – vanuit onderzoek en praktijk – en die relevant zijn voor collega’s in de praktijk die werken met jeugdigen en hun ouders.

Wij willen ons redactieteam uitbreiden en zijn daarom op zoek naar een redactielid. Als redactielid beoordeel je ingezonden artikelen op wetenschappelijke kwaliteit en relevantie voor de praktijk. Je geeft feedback aan de auteurs en begeleidt hen naar een publicatie. Daarnaast denk je mee over de inhoud van ons tijdschrift, je draagt ideeën aan voor nieuwe artikelen en je maakt gebruik van je eigen professionele netwerk, door collega professionals te enthousiasmeren om voor Kind en Adolescent Praktijk te schrijven.

Heb je interesse, affiniteit en kennis op het gebied van Jeugd ggz en heb je ervaring met schrijven en/of beoordelen van wetenschappelijke en/of praktijkgerichte artikelen, dan komen wij graag met je in contact.

We bieden je een plek binnen ons enthousiaste redactieteam, waar veel ruimte is voor creatieve ideeën om ons tijdschrift nog beter en mooier te maken, zowel op papier als online.

Als je denkt dat deze werkzaamheden passen bij jouw mogelijkheden, neem dan contact met ons op. Dat kan met Marike Serra, hoofdredacteur of met Truska Bast, eindredacteur Kind en Adolescent Praktijk.