Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Gratis regiobijeenkomsten eetstoornissen

Werk je met mensen met een eetstoornis en wil je weten wat de belangrijkste adviezen uit de zorgstandaard Eetstoornissen zijn. En wil je samenwerken en kennis uitwisselen met collega's?
Pretty skinny girl with anorexia obsessed with loosing weight Publikationsname / Publikationsnummer / E-Tag TT.MM.JJJJ (optional) *** Local Caption *** © Photographee.eu - Fotolia

Meld je dan aan voor de gratis regiobijeenkomsten Eetstoornissen, georganiseerd door K-EET en Akwa GGZ. K-EET staat voor landelijke Ketenaanpak EETstoornissen.

Wanneer

Regio Noord-Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe) op dinsdag 18 mei én 22 juni (19.30-21.30 uur). Regio Limburg op donderdag 27 mei én 8 juli (19.30-21.30 uur). Voor alle andere regio’s kun je je nu alvast aanmelden.

Accreditatie wordt aangevraagd bij de volgende beroepsverenigingen: NIP, NVvP, VGCt, V&VN, NHG, NVD, NVK.

Aanmelden

Via het aanmeldformulier op de Akwa GGZ site kun je je aanmelden voor de regio bijeenkomst voor Noord-Nederland en Limburg of je e-mail adres achterlaten om de data voor een andere regio te ontvangen zodra bekend.

Bron: Akwa GGZ

Gerelateerde informatie


Cognitieve gedragstherapie bij jongeren met een eetstoornis – Eten zonder angst

CGT bij jongeren met een eetstoornis is een protocol voor de behandeling van jongeren tussen de 10 en 20 jaar met een eetstoornis. Het protocol bestaat uit een praktische handleiding voor de behandelaar en een aansprekend werkboek voor de jongere.

Het werkboek wordt los van de handleiding aangeboden. Het protocol is te gebruiken voor de behandeling van zowel jongeren met anorexia nervosa, boulimia nervosa als een eetstoornis niet anders omschreven.
Auteurs: Renée Beer, karin Tobias