Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Astrid Nolet directeur VKJP

Het VKJP-betuur heeft Astrid Nolet benoemd tot directeur. Ze gaat de continuïteit van verenigingsactiviteiten borgen en de sterke kanten van de VKJP als kennisorganisatie op de kaart zetten. Ook zal Nolet namens de VKJP deelnemen aan extern overleg met bijvoorbeeld overheden, de federatie P3NL en andere gremia.

Nolet is sinds februari 2014 directeur van de Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie (NVP), de zusterorganisatie waarmee de VKJP haar Utrechtse kantoor deelt. Tijdens overleg over nauwere samenwerking tussen beide verenigingen kwam de mogelijkheid ter sprake om ook de VKJP bij te staan met directietaken. De VKJP staat voor het beschikbaar blijven van psychotherapie voor kinderen.

Inmiddels zijn er twee nieuwe bestuursleden aangetrokken: Dorine Everts (specialist Infant mental health en manager zorg bij Youz) en Marijke Feijtel (psychotherapeut en traumaspecialist in eigen praktijk en bij GGZ Westelijk Noord-Brabant). Zij hebben inmiddels toegezegd het VKJP-bestuur te zullen versterken.

Bron: VKJP