Kies het Kind en Adolescent Praktijk (KAP)

abonnement dat bij je past!

Studenten lezen Kind en Adolescent Praktijk met 35% korting

Ben je student? Dan geldt voor jou het speciale studententarief. Om in aanmerking te komen voor dit tarief moet je bij je bestelling een studentennummer en foto van je collegekaart bijvoegen. Kies hierboven welk abonnement je wilt.

Kind en Adolescent ontvangen binnen jouw praktijk of instelling?

Wil je voor meerdere personen binnen jouw instelling of praktijk een abonnement afsluiten? Dat kan! Vanaf 6 personen of meer hebben wij een aantrekkelijke staffel op de reguliere abonnementsprijs. Je kunt er als organisatie ook voor kiezen om een aantal magazines aan te schaffen en de gehele organisatie te voorzien van volledige online toegang waardoor alle premium content, altijd en overal, op kaponline.nl beschikbaar is.

Neem contact op met:

Jacqueline Reuling-Ebbenhorst, 030 6383834
Jacqueline.ebbenhorst@bsl.nl

Kunnen we je nog helpen?

Heb je hulp nodig bij het afsluiten van een abonnement of zijn nog niet al jouw vragen op onze website beantwoord?
Neem gerust contact op met onze klantenservice.

T. 030 – 638 3736

bsl.nl/klantenservice

 

Veelgestelde vragen

De verschillende abonnementsvormen van Kind en Adolescent Praktijk hebben we hierboven voor je op een rij gezet. Als je het gewenste abonnement hebt gevonden ga je via de button naar de webshop van Bohn Stafleu van Loghum (BSL.nl/shop).

Abonnementen kunnen op elk gewenst moment ingaan. Na het eerste loopjaar wordt een abonnement automatisch verlengd, tenzij twee maanden voor de vervaldatum is opgezegd via het daarvoor bestemde formulier. Als vakuitgave hanteren wij de opzegregels uit het verbintenissenrecht. Wij gaan er van uit dat je het abonnement uit hoofde van jouw beroep afsluit.

Kind en Adolescent praktijk, crossmediaal platform voor pedagogiek, psychologie en psychiatrie

Als lezer van Kind & Adolescent Praktijk weet je zeker dat je voorop loopt in jouw vakgebied.

Zo lees je in ons blad over nieuwe behandelvormen en over de werkzaamheid ervan. Maar je vindt ook in elk nummer een interview met iemand die een opmerkelijke rol vervult binnen de jeugdhulp. Op onze website kun je alles geordend terugvinden per thema waarbij we de belangrijkste diagnoses voor je in kaart brengen.

Daarnaast schrijven onze columnisten over wet- en regelgeving, over wetenschappelijk onderzoek en over psychologie in de literatuur. Bovendien houden onze redactieleden je op de hoogte van recent verschenen boeken.

Zo blijf je altijd op de hoogte.