Coronavirus update: persconferentie 6 mei
Op woensdag 6 mei heeft het kabinet een verlenging aangekondigd van de bestaande maatregelen. Voor onze nascholingen, seminars en congressen geldt het volgende: per 1 juni mogen fysieke bijeenkomsten worden georganiseerd met een maximum van 30 personen per groep en 1,5 meter afstand, per 1 juli kan het maximum aantal bezoekers worden opgehoogd naar een maximum van 100 personen per groep en moet nog steeds de 1,5 meter afstand worden gehanteerd. Bij Bohn Stafleu van Loghum, waar Kind & Adolescent Praktijk onderdeel van is, zullen we alleen organiseren als de plek van samenkomst volledig ‘coronaproof’ is. Lees verder >

Congres Trauma bij kinderen

Met veel aandacht voor de opvoedomgeving en effectieve behandeltechnieken.
Nieuwegein

Congres Persoonlijkheids­stoornissen

De laatste wetenschappelijke inzichten over diagnostiek en implicatie voor behandeling met keynote spreker Prof. dr. Dirk De Wachter.
Nieuwegein

Congres Behandeling van Trauma

U leert welke verwerkingstechnieken voor trauma er zijn en welke u het beste toe kunt passen in welke situatie.
Utrecht

Congres Emotieregulatie

Wetenschappelijk gefundeerde emotieregulatietraining met de experts: prof. dr. Matthias Berking en prof. dr. Caroline Braet.
Utrecht

Congressponsoring

Effectief in contact komen met professionals die behandeling en begeleiding geven aan kinderen en adolescenten?

Bereik meer dan alleen de deelnemers van het congres en lift mee op het bereik van Kind & Adolescent Praktijk. Neem contact met ons op!

Dyron Bijl

Dyron Bijl

+31 (0)10 - 7421941